Glem tyggegummi, plaster og hypnose

Norges beste E-sigaretter

Elektroniske sigaretter gjør andre røykesluttprodukter avleggs

Det finnes en myriade av ulike produkter og behandlinger på markedet i dag, som alle lover det samme: De er den beste veien til fullstendig røykeslutt. Men om det kommer til tyggegummi, plaster eller hypnose er dette produkter som krever en radikal endring i ens røykevane. Med elektroniske sigaretter er det ikke lenger nødvendig.

En elektronisk sigarett, e-sigarett, esigarett eller elektrisk sigarett, er et produkt som både ligner, smaker og føles som en ekte sigarett, men som ikke inneholder de tusenvis av skadelige og kreftfremkallende stoffer som finnes i vanlige sigaretter. E-sigaretten er helt ufarlig å røyke, da det kun inneholder en nøytral vanndamp, konsentrert nikotin og godkjente smakstilsetninger. Derfor er en elektronisk sigarett egnet som et supplement til eller til erstatning for vanlige sigaretter – og er et svært effektivt middel når du har tenkt å slutte å røyke.

Med elektroniske sigaretter trenger du ikke å endre på dine røykevaner når du har tenkt å slutte å røyke, og det er både enkelt og praktisk å velge akkurat det nikotininnholdet som passer en. Dette betyr at det er mulig å foreta en gradvis reduksjon i røykingen, uten å endre antallet sigaretter og uten å føle savnet av å ha noe i hendene.

Du trenger ikke å endre dine røykevaner

En av de viktigste fordelene med e-sigaretter som et røykesluttprodukt er at du ikke trenger å gjøre en radikal endring i dine vaner, men i stedet kan ha en myk overgang til et nytt liv som ikke-røyker. En elektronisk sigarett kan dermed i utgangspunktet fungere som et supplement til vanlige sigaretter og litt etter litt fungere som en erstatning.

Dermed får man fort slutt på bruken av tobakk og de mange skadelige effekter det har på ens liv. Da er det bare å endre nikotinnivå etter behov og gradvis trappe ned nikotinen også. Elektroniske sigaretter er også tilgjengelig uten nikotin, hvis du ikke ønsker å slutte helt med dine gamle (u)vaner.

Legg inn en kommentar!

Kommentarer

Norges beste E-sigaretter

Leave a Reply