Føles en elektronisk sigarett som en ekte sigarett?

Norges beste E-sigaretter

En elektronisk sigarett, e-sigarett eller elektrisk sigarett er et produkt der både utseende, smak og røykeopplevelsen føles som en ekte sigarett, men som samtidig ikke inneholder de tusenvis av skadelige og kreftfremkallende stoffer som finnes i vanlige sigaretter, og vi vil jo selvfølgelig ikke ha alle de stoffene i kroppen!

E-sigarettens design og teknisk utforming gjør den egnet som et supplement til eller en erstatning for vanlige sigaretter – og et svært effektivt røykestopp-produkt. Med elektroniske sigaretter trenger du ikke å endre dine røykevaner og slutte å røyke, og det er både enkelt og praktisk å velge akkurat det nikotininnhold som passer en.

En elektronisk sigarett kan dermed i utgangspunktet fungere som et supplement til vanlige sigaretter og litt etter litt fungere som en erstatning. Dermed får du en rask slutt på tobakksrøykingen og dens mange skadelige effekter det har på ditt liv. Da er det bare å endre nikotinnivå etter behov og gradvis trappe ned nikotinforbruket også. Elektroniske sigaretter er også tilgjengelig uten nikotin, hvis du ikke ønsker å legge røykevanene dine helt på hylla.

Legg inn en kommentar!

Kommentarer

Norges beste E-sigaretter

Leave a Reply