Blir Esigarett forbudt?

Norges beste E-sigaretter

Den norske stat har en tendens til å drive overformynderi, og det er en reell fare for at e-sigarett kan bli helt forbudt her i Norge, eller at det kun blir lovlig å kjøpe simple “cigalikes” til en dyr pris på apotek.

Hvem av oss dampere vil ha det sånn? De som ikke damper har også klare fordeler med at damping er lov, da det er mange dampere som ser seg nødt til å gå over til vanlig røyk igjen, da de ikke lenger har noe godt alternativ. Realiteten er at andre røykesluttprodukter ikke fungerer for de fleste, enkelt og greit… Den norske stat må innse at e-sigaretter er det beste alternativet for å legge røyken på hylla for godt og at dette gagner oss alle.

Norsk Dampselskap jobber hardt med å få inn signaturer på sitt opprop, som de skal sende til helseminister Bent Høie. Vi her på elektronisksigarett.org, ber deg om å signere oppropet under for å øke sjansene for at vi også skal ha muligheten til å bruke dette gode hjelpemiddelet i fremtiden.

“Norsk Dampselskap er en organisasjon for brukere av damp, også kalt e-sigaretter. Damp har blitt vår vei til et tobakksfritt liv. Vi ønsker å oppfordre helseministeren til å se på damp med et fordomsfritt blikk. Vi har en felles interesse av at helsepolitikken baseres på kunnskap, ikke på fordommer eller moralisme.”

Skriv under på oppropet her (Husk å bekrefte signaturen via eposten du får etter signering).

Legg inn en kommentar!

Kommentarer

Norges beste E-sigaretter

Leave a Reply