10 gode grunner til å bruke esigaretter

Norges beste E-sigaretter

Det er mange fordeler med å bruke esigaretter i stedet for vanlige sigaretter, her finner du en liste over de 10 beste grunnene til å gå over til esigaretter.

1. Esigaretter inneholder ikke tobakk, tjære eller giftstoffer som er tilfellet med vanlige tobakk.
E sigaretter har ingen tobakk. Noe som betyr at du kan få dekt behovet ditt for nikotin uten å dra inn over 4000 kjemikalier. 80 av disse kjemikaliene er kjent for å være kreftfremkallende.
2. Du slipper den vonde røyklukten
Esigaretter slipper ikke fra seg sjenerende røyklukt, som fester seg i klær, hår, møbler, vegger og tak m.m. Du lukter kun eventuelt aromaen som er i e-væsken du bruker. F.eks. sitron, menthol eller mocca. Denne forsvinner raskt, så den er ikke til plage for noen.
3. Ingen sneiper
Det foregår ikke forbrenning i en esigarett, så det blir ingen aske eller sigarettsneiper du trenger å tenke på. Du får et mer ryddig og rent hjem.
 4. Passiv røyking er en saga blott
Ved bruk av esigarett, vil du få noe som liger en røyksky. Dette er vannbasert damp, som løser seg opp i løpet av sekunder. Dette gjør at enda et problem med passiv røyking forsvinner.
5. Få kontroll over nikotininntaket
E-væsker kan få’s i mange nikotinstyrker, fra 0 til veldig høy. Det gir deg mye mer kontroll over hvor mye nikotin du får i deg. Ønsker du å trappe ned på røyking, så pleier de fleste å begynne med et vanlig nikotin-inntak, som da blir redusert mer og mer over tid.
6. Spar masse penger
Norge er som kjent et dyrt land og det å røyke, er ikke et unntak. Det er store avgifter på alt av tobakk. Det kan koste litt penger til å begynne med, når du investerer i e-sigarettutstyr, men du tjener dette raskt inn igjen, da det koster veldig lite å bruke over tid. Etter innkjøp av startpakke, trenger du bare å supplementere med e-væske go fordamperhoder for å holde deg i gang. Du fyller lett på mer e-væske i tankene, som gjør det billigst mulig for deg å bruke e-sigaretten. Det er ca. 80% billigere å dampe, enn å røyke vanlige tobakksigaretter.
7. Tryggere og mer miljøvennlig
Tobakksigaretter er ansvarlig for mange husbranner, mange døde mennesker og store husskader. Når du damper elektroniske sigaretter, så slipper du å bekymre deg og de er i tillegg mer miljøvennlige.
8. Unngår skader på tennene
Det er ikke påvist noen skader på tenner ved bruk av esigaretter, i tillegg så får du ikke dårlig ånde av å bruke dem.
9. Stort utvalg av smaker
Det de fleste setter mest pris på ved damping, er det store utvalget man har av smaker. Det finnes et ufattelig stort utvalg av e-væsker å velge mellom og du finner garantert en eller flere favorittsmaker om du prøver et variert utvalg. En av de mest populære smakene i Norge er T-juice Red Astaire, den smaker som en blanding av menthol, røde bær, søt eukalyptus og svarte druer. Det finnes også et stort utvalg av tobakksmaker som etterligner de mest populære sigarettmerkene, fruktsmaker, vanilje, cappucino, mocca og blandinger av disse.
10. Du har et stort utvalg av forskjellige typer esigarett å velge mellom!
Det er mange typer E-sigaretter og du finner noe som passer for deg. Cig-a-likes er designet for å ligne så godt det lar seg gjøre på vanlige tobakksigaretter, mens andre modeller ligner penner, sigarerer, piper eller faktisk mobiltelefoner. Du velger den som passer best for dine behov og personlighet.

Legg inn en kommentar!

Kommentarer

Norges beste E-sigaretter

Leave a Reply